آخرین اخبار
کد مطلب: 103043
شب گذشته نفس صدها درخت در لردگان قطع شد !!!
تاریخ انتشار : 1394/08/21
نمایش : 6412
شب گذشته در پي تماس تلفني که با خبرنگار سلام لردگان گرفته شد مطلع شديم تعدادي زيادي از درختان بلوط در منطقه ارمند لردگان توسط افرادي که هويت آنها شناسايي نشده است بريده شده و ديگر اميدي به رويش اين درختان نمي باشد.
شب گذشته در پي تماس تلفني که با خبرنگار سلام لردگان گرفته شد مطلع شديم تعدادي زيادي از درختان بلوط در منطقه ارمند لردگان توسط افرادي که هويت آنها شناسايي نشده است بريده شده و ديگر اميدي به رويش اين درختان نمي باشد.

  متاسفانه، اين براي چندمين بار است که خبر نابودي درختان بلوط در منطقه ارمند لردگان به اطلاع  مي رسد، بايد گفت، سکوت مسئولين مربوطه در مقابل نابودي جنگل هاي بلوط جاي شک و سوال را براي مردم برانگيخته است؟

نابودي و تخريب جنگلهاي بلوط در شهرستان  لردگان امروزه نه تنها براي مردم به روال عادي بازگشته بلکه براي مسئولين نيز صدق پيدا کرده است.
در اين مورد مقام معظم رهبري در ضرورت حفظ و نگهداري از جنگل ها بيان کردند که : پيام من به همه مردم عزيز ايران اين است که، درختکاري، ايجاد  فضـاي سـبز، حفاظت از محيط زيست، حفظ جنگل ها و ديگر منابع حيـاتي کشـور  را  يک  وظيفه  اسلامي، انقلابي وجداني و انساني به حساب آورند.
لذا همه مردم و مسئولين بايد در حفظ و نگهداري جنگل ها اهتمام ويژه اي داشته باشند و سکوت در مقابل نابودي اين درختان و محيط زيست قابل توجيه نبوده و نيست.
يکي از رهگذران با مشاهده اين صحنه گفت: زماني که تنه اين درختان را روي زمين ديدم اشک از چشمانم سرازير شد.

گفتني است 51 درصد از پوشش جنگلي استان چهارمحال و بختياري در شهرستان لردگان قرار دارد که 88 درصد اين شهرستان را پوشش جنگلي تشکيل مي دهد.
 
انتهاي پيام/630 ل
 
 
 
 
رفتنی
| |
1394/08/21 20:49:06
0
0
ما فکر می کنیم که رعایت اخلاق صرفا بین دو انسان جاری می شود و حیوانات و طبیعت از این حیث مستثنا هستند در حالی که مثلا یک پلاستیک انداختن در طبیعت سالها طول می کشد که تجزیه بشود و باعث می شود ریه های تنفسی از بین برود و ما دیگر نتوانیم خوب نفس بکشیم...
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس